maanantai 1. elokuuta 2022

 


Tikkurilan osastossa Punaisen Ristin valtakunnallisen Nälkäpäivä -keräyksen toteuttamisesta vastaa keräysjohtaja Päivi Saukkonen. 

Tänä vuonna lipaskeräys järjestetään 22.-24.9. 

Päivi, miten Nälkäpäivä -keräys oikein toteutetaan?  

“Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräys on vuoden päätapahtuma osaston keräysjohtajalle. Sen valmistelu aloitetaan jo keväällä ja tahti vain kiihtyy elokuun alusta alkaen.

Nälkäpäivänä kerätään rahaa Punaisen Ristin katastrofirahastoon, johon annettuja lahjoituksia ei sidota etukäteen mihinkään tiettyyn kohteeseen. Niitä käytetään aina siellä, missä avun tarve on suuri, niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Keräyksen toteuttaminen vaatii paljon suunnittelua, yhteydenottoja eri tahoihin, varusteiden huoltamista, vapaaehtoisten rekrytointia ja tiedottamista.

Lipaskeräyspäivinä keräystoimisto on auki viisi tuntia ja tarvittaessa kauemminkin. Sieltä jaetaan keräyslippaat vapaaehtoisille ja vastaanotetaan kerätyt rahat.

Nälkäpäiväkeräykseen on helppo osallistua, koska yksi tuntikin on jo merkittävä asia keräyksessä. Meillä on tosi hyvä yhteishenki keräysporukan kesken, kaikki ovat tervetulleita mukaan. Jokaisen panosta arvostetaan ja auttamisesta saa hyvän mielen”.

Tervetuloa kerääjäksi

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Punaisen Ristin Oma -järjestelmässä

https://oma.punainenristi.fi/event/15448